KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi Ortaokulu

Kas

29 Ekim Programımızdan. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Özel ve güzel çocuklarımızın 29 Ekim çalışması.

Ekm

"Kitaplar sessiz öğretmenlerdir." Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz, Konya Kitap Günlerinde.

Ekm

"Arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin sembolüne dönüşüverir sofralar maharetli ve samimi ellerde. Güzel bir gelenek oluverir yemek meclisleri. Dertler, sıkıntılar, hüzünler unutuluverir ve bir tebessüm bahçesine dönüşür. Böyle samimi niyetlerle yola çıkmıştık geçen yıl. Soframızı daha da büyütmek arzusuyla Bismillah çekerek kolları sıvadık ve güzel bir geleneğin uygulamasını bu yıl da kaldığımız yerden başlattık. Okul aile birliğimizin kıymetli mensupları, sınıf temsilcisi annelerimiz ve gönüllü ailelerimize en kalbi muhabbetlerimizi sunuyoruz. Çocuklarımız için çıktığımız yolda herkesi bu sofralara katkı sunmaya davet ediyoruz."

Ekm

Minik trafik polislerimiz, eğitimlerini polis ablalarından aldılar.

2023 - 2024 KÜTÜPHAME ÇALIŞMA SAATLERİMİZ

Ekm

8. Sınıftan mezun öğrenci sayımız 117, LGS sınavına giren 106 öğrenci.

Ekm

21-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen "ANALİG Sutopu Türkiye Finalleri" sonucunda Konya Sutopu Takımımız Türkiye 3.sü oldu. Okulumuz Sporcularından Yalçın SARITAŞ ve Eymen ÇELİK çalışmalarını tebrik ederiz..