KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi Ortaokulu

Sayın velilerimiz; öğretmen-veli görüşme saatlerimiz.

Ock

Selçuklu Belediyemizin kurmuş olduğu ikinci el pazarına velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katkıları ile katıldık. Her zamanki gibi burada da bizi yalnız bırakmayan kıymetli öğretmenlerimize kıymetli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Minik trafik polislerimiz iş başında.

Ara

Sıfır Atık eğitimi kapsamında çocuklarımızı Belediyemizin organizatörlüğünde Selçuklu Kongre Merkezine götürdük.

Ara

Sayın velilerimiz; okul olarak yaptığımız 2. El pazarına desteklerinizi bekliyoruz. Pazar sergimiz 3 Ocak Çarşamba günü Yazır pazar alanında (Borsa İstanbul Ortaokulu yanındaki Yazır salı pazarı alanı) olacaktır. Sizleri de pazar sergimize bekleriz.

Not: Getireceğiniz kıyafetlerin ütülü ve temiz, eşyaların ise sağlam olması gerekir.

Ara

Bu hafta sağlıklı beslenme projesine destek veren sınıflarımız 5B-C-E ,6A ve 8C. Velilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerine sağlık.

Ara

Selçuklu Belediyesi Ortaokulumuzu temsil ettiğimiz Okul sporları Yıldızlar Müsabakaları

Yalçın Sarıtaş

200 m kurbağalama 4.lük bronz madalya

100 m kelebek 4.lük bronz madalya

200m sırt 3.lük bronz madalya

Eymen Çelik

200 m karışık 3.lük bronz madalya

200 m serbest 4.lük bronz madalya

200m kelebek 1.lik altın madalya

4×200m serbest bayrak yarışında okulumuza 2.lik

4×100m karışık bayrak yarışında okulumuza 3.lük

4×100m serbest bayrak yarışında okulumuza 3.lük

Kazandıran öğrencilerimiz Yalçın Sarıtaş, Eymen Çelik, Han Mert Doğan, Yusuf Kürşat Büyükborucu

Takım olarak da 3.lük kupası aldık.

Öğrencilerimizi, ailelerimiz ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirilen çiğköfte günümüzden, afiyet olsun.

Ara

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz Meram Fen Lisesini ziyaret ettiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Özel ve güzel çocuklarımızın etkinliklerinden

Kıymetli öğretmenlerimizin emeklerine sağlık.

Kas

"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum."

Yavrularımıza, kıymetli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Velilerimizle birlikte kurduğumuz AKIL ve ZEKÂ OYUNLARI sınıfımız... Çekilen hiçbir zahmet karşılıksız kalmaz diye düşünerek çıktığımız yolda gördüğümüz şu güzellik bütün yorgunluğumuzu alıyor. Mutlu çocuklar güzel gelecek demektir.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.