KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi Ortaokulu

Mrt

Veli görüşme saatlerimiz. Randevu Alma sisteminden randevu alabilirsiniz.

Mrt

Okullar arası 30kg serbest güreşte Konya 1.si olan öğrencimizi tebrik ederiz. Öğrencimiz bu galibiyetle Türkiye finallerine katılmaya kazanmıştır. Emeği geçen hocalarımıza ve ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinliğimizden. Emekleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

DEPREM TATBİKATI

Mrt

Selçuklu Belediyemizin kurmuş olduğu ikinci el pazarına velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katkıları ile katıldık. Her zamanki gibi burada da bizi yalnız bırakmayan kıymetli öğretmenlerimize kıymetli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Velilerimizle birlikte kurduğumuz AKIL ve ZEKÂ OYUNLARI sınıfımız... Çekilen hiçbir zahmet karşılıksız kalmaz diye düşünerek çıktığımız yolda gördüğümüz şu güzellik bütün yorgunluğumuzu alıyor. Mutlu çocuklar güzel gelecek demektir.

Mrt

Yavrularımız Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ve Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Denizli'de düzenlenen iller arası +52 kg karate Türkiye 3. olan öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ederiz. Öğrencimiz Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

Ankara'da düzenlenen Türkiye geneli okullar arası 32+ kg kick boks kick ligth pointli Türkiye 4. olan öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

Sayın velilerimiz; öğretmen-veli görüşme saatlerimiz.

Ock

Ock

Minik trafik polislerimiz iş başında.

Ara

Sıfır Atık eğitimi kapsamında çocuklarımızı Belediyemizin organizatörlüğünde Selçuklu Kongre Merkezine götürdük.

Ara

Sayın velilerimiz; okul olarak yaptığımız 2. El pazarına desteklerinizi bekliyoruz. Pazar sergimiz 3 Ocak Çarşamba günü Yazır pazar alanında (Borsa İstanbul Ortaokulu yanındaki Yazır salı pazarı alanı) olacaktır. Sizleri de pazar sergimize bekleriz.

Not: Getireceğiniz kıyafetlerin ütülü ve temiz, eşyaların ise sağlam olması gerekir.